Chatty Eyes

 

Minden egy májusi napon történt.

Akkoriban kiskutyát szeretett volna a családom, csak még a fajta nem volt kiválasztva.

2007-ben vásároltuk Lákit, a törzskönyv nélküli szukácskát. Maga volt a szabad szellem, fáraszthatatlanság és jókedv egyben. Ő a mi "próbakutyánk", neki köszönheti családom, hogy a fajtát megismerte és megszerette.

Laki

Lévén, hogy a husky falkában érzi jól magát, még abban az évben hozzánk került Spark anyja:Naarvik Dafni (Naarvik kennel). Apja HCH, HGCH, HSCH Tovik's Law And Order (Kakastavi kennel). Ekkor kerültem kapcsolatba Márton Zsuzsival, Tovik gazdájával, akit gyötörhettem és gyötörhetek kérdéseimmel, mindig szívesen segít nekem.

Spark a falka bohóca. Nem bánja, ha a csajok naphosszat nyaggatják, boldogan tűri és örül, hogy játszótársra akadt.

Spark

Közel hozzánk Debrecenben tartottak egy kutyakiállítást, ahol megfigyelhettük, hogy milyen különbségek vannak a kiállítási és a mi otthon lévő kedvenceink között. Több magyarországi kennel kutyáit tanulmányozhattuk és jó példa volt arra, hogy megtudjuk mit is rejt valójában egy kutyakiállítás.
Megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy kiállításon szeretnék részt venni.

2008-ban kiskutyák születtek a Northern Glamours kennelben JCh. Big Foot Good Morning Lara és HCH, HGCH, HSCH Tovik's Law And Order párosításból. Levelezgetések és telefonbeszélgetések után megtekinthettük a kicsiket. A kicsik között volt egy, akivel szinte mágnesként vonzottuk egymást. Ez a vonzalom volt az, amitől tudtam, hogy nekem ő kell, csak is ő: Wayra.

Wayra 2010

Kislányom Noémi és Wayra

A sors úgy hozta, hogy Wayra nem egyedül érkezett hozzánk, hanem testvérével Nitával.

Nita

Kislányom Noémi és Nita

2009 novemberében csatlakozott falkánkhoz Luri anyja Geekie Yukon Tanana (Siberian Angel kennel). Apja Amerika toplistás USA CH Kaila's Rogue Commando - Stich. Luri übereli a többieket. Mindenkinél hangosabb, mindenről véleménye van és ezt a tudtunkra is adja. Hatalmas energiájával, hízelgős természetével lenyűgözte a családot.Köszönöm Parajdi Zolinak!

 

Luri

Kislányom Noémi és Luri

 

 

2011. 01. 14-én megérkezett családunkba Kakastavi Diamond Dust "Jua" a Kakastavi Kennelből . Születése utáni pillanatban megragadott bennünket ez a szépséges kanocska. Márton Zsuzsa "Jua" tenyésztőjével eldöntöttük hogy Ő közös tulajdonba kerül, azóta is közösen egyengetjük útját. Köszönöm Márton Zsuzsának

jua

 

 

Hendlerünk Péter Noémi Katalin kislányom, aki mérhetetlen szeretettel árasztja el a falkát.

Noémi junior hendler Noémi junior hendler 2 Noémi junior hendler 3

jua2

Wayra